As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page.

Portal:hun

From OmegaWiki
Jump to: navigation, search
Ethnologue ISO-639-1 hu
ISO-639-3 hun
Babel user information
hu-N Ennek a szerkesztőnek magyar az anyanyelve.
hu-5 Ez a szerkesztő professzionális szinten beszéli a magyar nyelvet.
hu-4 Ez a szerkesztő közel anyanyelvi szinten beszéli a magyar nyelvet.
hu-3 Ez a szerkesztő haladó szinten beszéli a magyar nyelvet.
hu-2 Ez a szerkesztő középszinten beszéli a magyar nyelvet.
hu-1 Ez a szerkesztő alapszinten beszéli a magyar nyelvet.
Users by language
Search user languages

Hungarian[edit]

Légy üdvözölve a OmegaWiki magyar nyelvű oldalán! A OmegaWiki még éppen csak elindult, ezért a Te közreműködésedre is szükség van! Szavak és kifejezések fordításait lehet majd megtalálni itt, különböző nyelveken. A nyelvek száma jelenleg 150. A hagyományos szótárakkal ellentétben itt lehetőség lesz egyszerre az összes rendelkezésre álló nyelvben kerestetni. A szópárokat jelenleg még nem lehet szerkeszteni, mivel az adatbázis tesztelése folyik, de később erre is lehetőség lesz.

Első lépésként hozz létre a magad számára egy felhasználói profilt. Ehhez csak egy nevet kell megadnod, ami becenév is lehet. Ha email címet is megadsz, akkor a többi felhasználó üzenni tud majd neked, anélkül azonban, hogy az email címedet ismernék. A felhasználói oldalad elején tüntesd fel az általad beszélt/értett nyelveket az alábbi séma alapján:


{{ Babel-X | fi= | xx-n | ... }}

ahol

Babel-X: „X” az általad beszélt/értett nyelvek száma xx-n:

xx” az adott nyelv szabványos rövidítése (en, de, fr, es, ru, ...)
n” a képesség szintje az adott nyelven (ennek az oldalnak az

elején található erre egy példa a magyar nyelv vonatkozásában). Magyar anyanyelv esetén sorszám nélkül kell feltüntetni: hu

Countries[edit]

Incomplete

România -  Republik Österreich -  Magyar Köztársaság -  מדינת ישראל/دولة إسرائيل -  Republika Slovenija -  Slovenská republika -  Україна


Resources[edit]