As an anonymous user, you can only add new data. If you would like to also modify existing data, please create an account and indicate your languages on your user page.

Portal:bos

From OmegaWiki
Jump to: navigation, search
Ethnologue ISO-639-1 bs
ISO-639-3 bos
Babel user information
bs-N Ovom korisniku bosanski je maternji jezik.
bs-5 Ovaj korisnik ima profesionalno znanje bosanskog jezika.
bs-4 Ovaj korisnik ima odlično znanje bosanskog jezika.
bs-3 Ovaj korisnik ima napredno znanje bosanskog jezika.
bs-2 Ovaj korisnik ima osrednje znanje bosanskog jezika.
bs-1 Ovaj korisnik ima osnovno znanje bosanskog jezika.
Users by language
Search user languages

Bosnian[edit]

Dobrodošli na portal Viki-rječnika Z na bosanskom jeziku!

Pošto je Viki-rječnik Z trenutno u prototipnoj fazi, niko nema dozvolu da uređuje članke. Ako ste zainteresovani u ovaj projekat, molimo Vas da napravite Vašu korisničku stranicu na kojoj trebate da stavite Vaše Babel šablone (kao što su ovi na desnoj strani ove stranice).

Za vrijeme prototipne faze, rado primamo povratnu informaciju od zainteresovanih osoba. Kako ćete koristiti ovaj projekat? Kakve karakteristike i alate bi ste željeli da vidite u budućnosti? Šta trenutno ne radi? Da li imate boljih ideja?

Za sada, ako pronađete bilo kakve greške u člancima, dodajte {{Attention|<problemi sa člankom>}} samo na stranici za razgovor (talk page) o tom članku. Trenutno radimo na stabilnosti datoteke. Kada ubacite bilješku na stranici za razgovor o članku, taj članak će biti označen za buduće uređivanje.

Takođe možete da uredite stranice portala, kao što je ova. Ako govorite jezike osim bosanskog, pogledajte šta je na portalima tih jezika i ako treba, uredite ih.

Countries[edit]

Bosna i Hercegovina/Босна и Херцеговина